Tesarstvo Etectum poskrbi za stabilno strešno konstrukcijo

Zavedamo se, da so tesarska strešna dela nepogrešljiv del postavitve nove strehe ali adaptacije stare. Zato so naše kakovostne tesarske storitve odraz strokovno podkovane ekipe, ki je pri svojem delu hitra, učinkovita in zanesljiva.

V naši ponudbi vam zagotavljamo širok nabor tesarskih del:

 • tesarska strešna dela,

 • izdelava in postavitev lesenih strešnih konstrukcij,

 • gradnja in adaptacija streh in ostrešij,

 • postavitev lesenih konstrukcij in čopov,

 • izdelava in postavitev ostrešja in nadstreškov.

Pošljite nam sporočilo na info@etectum.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Strešna konstrukcija je izjemno pomemben element strehe, saj mora biti trpežna in predvsem stabilna. In naša strokovno podkovana ekipa z dolgoletnimi izkušnjami poskrbi za kakovostno izvedbo v najkrajšem možnem času, ne glede na vrsto objekta. Do sedaj se lahko pohvalimo s tesarskimi deli na:

 • privat objektih (Moravče, Ljubljana in drugod po Sloveniji),

 • kmetijsko gospodarskih objektih (Komenda),

 • poslovnih objektih (Domžale, Komenda, Pivka).

Vabimo vas, da si ogledate tudi naše reference.

Tesarska dela so osnova za stabilno in močno strešno konstrukcijo

Če boste strešno kritino nameščali na leseno strešno konstrukcijo, potem jo mora izdelati ekipa izkušenih in strokovno podkovanih tesarjev. Čeprav izgleda njihovo delo enostavno, pa so to na nek način pravi umetniki. Streha, ki ima veliko frčad, različnih naklonov in poševnin, je sicer zelo razgibana, vendar so takšne strehe toliko bolj zahtevne za izdelavo n za mnoge tesarje pravi izziv.

Na kvaliteto opravljenih tesarskih del pa pomembno vpliva tudi kakovost lesa. S tega vidika je pomembno, da je popolnoma posušen in ni bil izpostavljen nobenim vremenskim in mehanskim obremenitvam. Tesarska dela se vedno dopolnjujejo s krovstvom in kleparstvom, skupek vsega pa predstavlja osnovo za stabilno in močno strešno konstrukcijo.

tesarstvo etectum (2)

Tesarstvo Etectum je garancija za najboljšo streho nad glavo

Tesarska dela so sicer novost v naši ponudbi, a jih kljub temu izvaja strokovno podkovana ekipa. Ponujamo vam širok nabor tesarskih del, ki so v samem procesu gradnje izjemno pomembna. Poleg tega, da dopolnjujejo temeljno konstrukcijo, pomembno vplivajo tudi na končni izgled ter samo funkcionalnost objekta.

 • Naša ekipa tesarjev ima široko zanje o uporabi lesa in oblikovanju kakovostnih izdelkov.

  Zato ste lahko prepričani v to, da delo opravimo strokovno in v skladu z vsem predpisi in začrtanim projektom, pri čemer je naše delo domišljeno in natančno načrtovano.

 • Z odločitvijo za naše tesarske storitve si boste zagotovili vrhunsko celostno izvedbo naročenih del.

  Pri tem vam naša izkušena ekipa tesarjev strokovno svetuje in za vas poišče najboljšo rešitev. V vsakem primeru pa je naš glavni cilj svojim strankam na enem mestu ponuditi različna tesarska dela.

 • Naša glavna skrb je, da za izdelavo strešnih konstrukcij, opažev, čopov in ostrešij izbiramo izključno kakovosten les.

  Ta je ustrezno izbran glede na njegov namen, hkrati pa tudi primerno osušen, zaradi česar je končni izdelek estetsko dovršen, funkcionalen in izjemno obstojen.

 • Vedno upoštevamo želje in potrebe naših strank, saj je vaše zadovoljstvo nam v največje veselje.

   Zato se po svojih najboljših močeh trudimo optimalno prilagoditi naše izdelke in storitev njihovemu končnemu namenu, z našim znanjem in izkušnjami pa poskrbimo za njihovo največjo funkcionalnost.

Zavedamo se, da so naše tesarske storitve ključnega pomena za kakovostno streho, zato se pri svojem delu neprestano dopolnjujemo z našimi krovci in kleparji. To je eden najboljših načinov, da skupaj poiščemo najboljšo rešitev za naše stranke. Predvsem pa je pomembno, da imajo vsi naši naročniki na enem mestu na voljo vse, kar potrebujejo za novo streho nad glavo.

Scroll to Top