Krovstvo Etectum – hitro in kvalitetno do nove strehe!

Imeti kakovostno streho nad glavo je ključ do brezskrbnega bivanja v vašem domu, saj predstavlja edino zaščito objekta pred vremenskimi vplivi. Zato je ključnega pomena, da ji posvetimo veliko mero svoje pozornosti.

Izdelava različnih tipov streh je za nas edinstven izziv, naše ideje pa so rezultat strokovnega znanja in dolgoletnih izkušenj. Da lahko ustrežemo vsem vašim željam in zahtevam, med drugim izvajamo:

 • izdelavo frčad,

 • izdelavo konstrukcij,

 • montažo strešnih panelov,

 • pokrivanje strehe in polaganje strešnikov,

 • sanacijo ostrešij,

 • odkrivanje strehe,

 • postavljanje ostrešij,

 • vzdrževanje streh in ostrešij.

V najboljši meri poskrbite za svoj objekt in oddajte povpraševanje na info@etectum.si.

 

V podjetju Etectum se dobro zavedamo, da je streha izjemno pomemben element, ki zagotavlja obstojnost in trajnost vsakega objekta. In naša profesionalna ekipa z dolgoletnimi izkušnjami poskrbi za sanacijo in izdelavo nove strehe prav na vsakem objektu – do sedaj smo uspešno izpeljali projekte na:

 • privat objektih (Moravče, Ljubljana in drugod po Sloveniji),

 • kmetijsko gospodarskih objektih (Komenda),

 • poslovnih objektih (Domžale, Komenda, Pivka).

Vabimo vas, da si ogledate tudi naše reference.

krovstvo etectum_

Krovska dela zahtevajo veliko znanja in izkušenj

Strehe ne menjamo vsakih pet let, ampak gre za investicijo, od katere vsakdo pričakuje, da mu bo dolgo služila. Zato je kakovostna streha nad glavo izjemno pomembna, še toliko bolj pa kakovost opravljenih krovskih storitev.

Krovska dela obsegajo predvsem tista dela, ki so povezana s polaganjem kritine. Vendar se je potrebno zavedati, da vsaka kritina ni primerna za določen objekt. Izbrana kritina se mora prilagajati okolju, v katerem stoji objekt, prav tako pa mora biti ustrezno izbrana tudi glede na naklon strehe, arhitekturo objekta in podnebne značilnosti, v katerih se objekt nahaja.

Za prekrivanje streh že dolgo ne poznamo zgolj klasičnih strešnikov, ampak je danes ponudba strešnih kritin izjemno pestra. Na voljo so nam opečni strešniki, betonski strešniki, kovinska kritina, plastika in bitumenski izdelki. Več kot očitno je, da za takšno delo potrebujete primernega strokovnjaka – krovca. Ta bo objekt zaščitil z ustrezno strešno kritino, ki predstavlja zaključni sloj vsakega objekta

Krovstvo Etectum poskrbi za zadovoljstvo svojih strank

Zadovoljstvo strank nam je v največje veselje. Dobro pa se zavedamo, da z vsako izkušnjo več postajamo tudi mi pri svojem delu še boljši in kakovostnejši:

 • Ne glede na zahtevnost in velikost objekta, se projekta izdelave strehe v podjetju Etectum vedno lotimo načrtno in premišljeno

  Pri tem skušamo zadovoljiti vsem željam in potrebam naročnika, hkrati pa svetujemo najboljšo rešitev v dani situaciji.

 • Za nas noben objekt ne predstavlja nobene težave, ampak izziv.

  Dobro se zavedamo, da je vsaka streha zgodba zase, vendar nam naše znanje in izkušnje omogočajo, da opravimo delo kakovostno na vseh vrstah in tipih strehe, ne glede na to ali gre za pločevinasto ali klasično kritino.

 • Pri nas vsak objekt spravimo pod streho.

  Predvsem pa je pomembno, da pri vseh projektih sodelujemo izključno s preverjenimi dobavitelji, kar pomeni, da so vsi materiali kakovostni, zaradi dolgoletnega sodelovanja pa vam lahko zagotovimo ugodne plačilne pogoje pri nabavi materialov.

 • V podjetju Etectum vas bomo zagotovo prepričali s svojim znanjem in izkušnjami, prav tako pa tudi s kakovostno in hitro izvedbo.

  Trudimo se, da je delo vedno izpeljano v dogovorjenih rokih, na streho pa se podamo tudi v nekoliko slabšem vremenu, dokler je za nas varno.

Izberite Etectum in poskrbeli boste za kakovostno streho nad glavo, ki vam bo dolgo služila. Z našim znanjem in izkušnjami bomo s skupnimi močmi izdelali streho po vaših željah. Ta bo poskrbela za varnost, trajnost in sodobno arhitekturno podobo objekta.

Scroll to Top