Kleparstvo Etectum je nepogrešljivo za kvalitetno izvedbo strehe!

Poleg krovskih storitev v našem podjetju izvajamo tudi kleparska dela. Ne glede na zahtevnost objekta, je naše delo vedno opravljeno hitro in kakovostno, pri čemer so nam v pomoč naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje, ki ga neprestano izpopolnjujemo.

Naše kleparske storitve zajemajo širok spekter različnih del:

 • montaža lovilcev vode, odtočnih cevi in žlebov,

 • izdelava in montaža kovinskih ter samostoječih dimnikov in dimniške opreme,

 • montaža zaključnih obrob,

 • montaža snegolovov,

 • montaža okenskih obrob,

 • montaža strešnih oken,

 • montaža različnih sistemov zračenja.

Potrebujete ponudbo? Kontaktirajte nas na info@etectum.si ali 041 747 779.

 

Kleparske storitve na različnih objektih

V podjetju Etectum se dobro zavedamo, da so kleparska dela nepogrešljiv člen pri izdelavi strehe. S kovinskimi zaključki, dodatki in obrobami poskrbimo, da streha čim bolje služi svojemu namenu, hkrati pa zagotavlja obstojnost in trajnost vsakega objekta. Do sedaj smo uspešno opravili kleparske storitve na različnih objektih:

 • privat objektih (Moravče, Ljubljana in drugod po Sloveniji),

 • kmetijsko gospodarskih objektih (Komenda),

 • poslovnih objektih (Domžale, Komenda, Pivka).

Vabimo vas, da si ogledate tudi naše reference.

Kleparska dela-etectum (1)

Kleparska dela so nujna za celovito streho

Vsaka streha vsebuje veliko elementov iz pločevine in več kot očitno je, da strešna kritina brez kleparskih del ne more opravljati svoje primarne funkcije – to je zaščita pred zunanjimi vremenskimi vplivi. Še posebej kritična so mesta, kjer prihaja do stika različnih materialov, konstrukcijskih elementov in različnih naklonov.

Zato je zelo pomembno, da so kleparska dela opravljena strokovno in kakovostno, saj le v tem primeru streha ne bo puščala in bo poskrbljeno za ustrezno odvajanje meteorne vode.

Kleparska dela tako obsegajo vsa strešna dela, pri katerih se uporablja pločevina, torej gre za zelo širok nabor različnih del. Kleparji izdelujejo in montirajo žlebove, odtočne cevi, naredijo razne obrobe okoli dimnika ali strešnih oken, izdelajo in montirajo snegolove, prav tako pa lahko s pločevino pokrijejo ravno streho ali streho v naklonu.

Kleparska dela- spletana stran. (6)

Kleparstvo Etectum je nepogrešljiv člen v izdelavi obstojne strehe

Kleparske storitve v podjetju Etectum so nepogrešljiv člen pri izdelavi strehe. Zato skušamo našim strankam zagotoviti širok spekter kleparskih storitev, ki pripomorejo k daljši obstojnosti objekta. Predvsem pa je pomembno, da pri svojem delu skušamo uresničevati vizijo našega podjetja.

 • Za naša kleparska dela uporabljamo izključno najbolj kakovostne materiale kot so alu in barvna pločevina, baker, nerjaveče jeklo in pocinkana ali titan-cink pločevina.

  Pri tem sodelujemo izključno s preverjenimi dobavitelji, kar je najboljša garancija za kakovost in maksimalno življenjsko dobo pločevinastih elementov. Hkrati pa vam s tem zagotovimo ugodne plačilne pogoje pri nabavi materialov.

 • Kleparska dela zahtevajo veliko natančnosti.

  Pri izdelavi in montaži različnih kleparskih izdelkov skušamo v celoti zadovoljiti vsem željam in potrebam naročnika. Na osnovi naše natančnosti, znanja in izkušenj poizkušamo poiskati najboljšo rešitev v dani situaciji in opraviti delo kakovostno.

 • Za naše stranke izdelujemo kleparske izdelke različnih vrst.

  Dobro se zavedamo, da je vsaka streha zgodba zase, zato so tudi kleparski izdelki vedno izdelani po meri glede na dejansko situacijo na objektu. Poleg tega, da so kleparski izdelki izjemno uporabna stvar, pa so lahko odličen estetski dodatek

 • Naša kleparska dela so vedno izpeljana v dogovorjenih rokih

  V podjetju Etectum vas bomo zagotovo prepričali s svojim znanjem in izkušnjami, prav tako pa tudi s kakovostno in hitro izvedbo, o čemer pričajo tudi številne zadovoljne stranke.

Slabo izvedeni kleparski detajli lahko vodijo v nepopravljive posledice. Tega se zelo dobro zavedamo tudi v podjetju Etectum, zato sta kvalitetna pločevina in pravilna izvedba kleparskih del za nas ključnega pomena. To pa prinaša najboljšo vodotesnost in varnost strehe ter največje zadovoljstvo strank.

Scroll to Top