STORITVE

Obstojnost in trajnost uporabe objektov, pa naj gre za stanovanjske, gospodarske ali poslovne, zagotavlja izjemno pomemben element – streha. Predstavlja namreč zaščito pred vremenskimi pojavi in poškodbami, ki jih ti lahko povzročijo. Zato je prav, da se pri načrtovanju in izvajanju krovskih del temu posveti veliko mero pozornosti in vključi strokovno znanje in izkušnje.

Želite ponudbo? Oddajte povpraševanje.

Pri nas vam nudimo vse to – imamo dolgoletne izkušnje in znanje, vsak nov projekt pa sprejmemo kot izziv. Za vas med drugim izvajamo:

  • izdelavo frčad

  • izdelavo konstrukcij

  • montažo strešnih panelov

  • pokrivanje strehe ter polaganje strešnikov

  • sanacijo ostrešij

  • toplotno izolacijo strehe

  • odkrivanje strehe

  • postavljanje ostrešij

  • vzdrževanje streh

  • vzdrževanje ostrešij

etectum-krovstvo-1

Oglejte si več o krovstvu ->

Poleg kakovostnih storitev na področju krovstva v našem podjetju izvajamo tudi kleparska dela. Montiramo lovilce vode, odtočne cevi, žlebove, okenske obrobe, kovinske troslojne ter samostoječe dimnike in dimniške kape, zaščite pred golobi, zaključne obrobe, snegolove, zračniške sisteme in drugo. Prav tako poskrbimo za ravne pločevinaste strehe ter vgradimo strešna okna. Pri delu uporabljamo le elemente, izdelane iz kakovostnih materialov alu pločevine, bakra, barvane pločevine, nerjavečega jekla, pocinkane pločevine in titan-cink pločevine.

Ne glede na zahtevnost projekta je naše delo vedno opravljeno kakovostno in hitro, to pa nam omogočajo dolgoletne izkušnje in strokovno znanje.

Želite ponudbo? Oddajte povpraševanje.

Kopija izdelka Brez naslova (640 × 423, pik)

Oglejte si več o kleparstvu-> 

Izvajamo in nudimo široko paleto tesarskih storitev, ki vključujejo tesarska strešna dela, vse pomembnejše faze lesenih in gradbenih konstrukcij, gradnje ali adaptacije streh in ostrešij.

Kakovostno vam izdelamo in postavimo ostrešja in nadstreške. Poskrbimo za postavitev novih ostrešij, lesenih strešnih konstrukcij, lesenih konstrukcij in čopov.

Želite ponudbo? Oddajte povpraševanje.

etectum-ostresje

Oglejte si več o tesarstvu -> 

Ključni sloj vsake strehe je izolacija strehe. Seveda je izolacija odvisna od tega kašna je sama streha. Kot poznamo več vrst streh tako poznamo tudi več vrst izolacij. Kakšne izolacije streh nudimo si lahko pogledate v video prispevku, ki smo ga namenili vam.

Lahko pa nas tudi pokličete in vam svetujemo kakšno vrsto izolacija vaša streha potrebuje.

Želite ponudbo? Oddajte povpraševanje.

Oglejte si več o izolaciji strehe -> 

Certifikati in potrdila

A+2021 (spl.stran) - 1
A+ 2022 (sple.stan) - 1
companywall - 2
Garancija (spl.stran) - 1
Creaton pot. (spl.stran) - 1
Creaton Ernit pot. (spl.stran) - 2

Kontakt

Pošljite nam sporočilo in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času!

Scroll to Top